Ritchie Hicks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ritchie Hicks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ritchie Hicks heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Fantastisch gepokerd met Edwin, Alex en nog een paar in de pauzes en na schooltijd (goed verdiend!).

  Fantastisch gepokerd met Edwin, Alex en nog een paar in de pauzes en na schooltijd (goed verdiend!). Waarschijnlijk alleen maar om het gebrek aan mooie vrouwen te vergeten, ha, ha,... Een stuk of drie 'vrouwen' op school, of waren het toch stiekem mannen ?! Leuke herinneringen aan de feesten van Erwin van der Laan (topgozer) en vaak gelachen om Wouter de Vries.

  2003, Ritchie Hicks

  Supertijd gehad op deze school! Weinig uitvoeren, veel lol trappen en toch een rapport met negens halen.

  Supertijd gehad op deze school! Weinig uitvoeren, veel lol trappen en toch een rapport met negens halen. Van de hel in de hemel (hiervoor zat ik op de ETS, dat was vet balen...). Weekend naar Centerparcs met Hester de Boer, Therese Versteeg, Ingrid Pauw, Eddy, Erik Bentvelzen, Imro Spekkers, Jerry Steenbakker, Marnella Vroegop, Gerrie, Raymond Smeenk, Andre Hoop, Roger Hekelaar en nog een paar geloof ik, was super. Werkweek, ik weet niet meer waar, was lachen. We hadden de grootste drankconsumptie in de geschiedenis van die tent waar we verbleven (begon al in de bus). Iedereen had flessen drank bij zich verstopt, wat niet mocht van de leraren (o.a. Brakse Vloet, Denny ..., ). Af en toe werd er een inval gedaan in de kamer en werden er weer wat flessen in beslag genomen, die vervolgens door de leraren met liefde werden opgezopen.

  2003, Ritchie Hicks

  Geweldige tijd gehad met Rene Post, Martin Heuwekemeijer, Peter van Dompselaar en Rick Ruitenburg (dikke fun als zijn ouders er niet waren!).

  Geweldige tijd gehad met Rene Post, Martin Heuwekemeijer, Peter van Dompselaar en Rick Ruitenburg (dikke fun als zijn ouders er niet waren!). Ook leuke herrinneringen aan Patricia Pattipeilohy ;-) . Leuke situaties gehad met leraren als Kuijken (geschiedenis), Cornelia Wallien (wiskunde), de Nijs (nederlands).

  2003, Ritchie Hicks
  ?