Rita van Wel

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rita van Wel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rita van Wel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mijn ouders verhuisden van Gen...

  Mijn ouders verhuisden van Gendringen naar Ulft en zodoende heb ik het laatste jaar - 1967 - van de lagere school op de Mariaschool doorgebracht. Bij zuster Maritska. Zuster Emilie was de handwerkzuster. De kloosterzusters woonden boven in de school en soms moesten we daar iets ophalen. Dat vonden we heel mysterieus en spannend.

  2008, Rita van Wel

  Ik hoor bij de klas die in 196...

  Ik hoor bij de klas die in 1967 van school is gegaan. Ik heb er de eerste 3 jaar van meegemaakt, na de derde klas zijn wij naar de Achterhoek verhuisd. Herinneringen aan Rozemarijn Stuber, Harja Luys, juffrouw Muys, meester Hobma, juffrouw Tönissen-Marquering (ze had zo'n moeilijke naam, maar ik heb mijn rapportjes nog, vandaar!) en Schwering. Van de kleuterschool herinner ik me zuster Nolasca en juf Ria.

  2005, Rita van Wel

  Ik kwam vanuit Harderwijk in d...

  Ik kwam vanuit Harderwijk in de 4e klas bij meester Schoemaker. Heel bijzonder vond ik de 2-deling op het schoolplein: jongens en meisjes ieder op hun eigen helft. Kastiën, gymnastiekkunstjes op de hekken aan de rand van het plein. Meester Hoogma en het Hoofd der School meester van de Vegte. Klasgenoten o.a. Isabel Arts, Vera van Aken, Annemieke Hakvoort, Ria van Bree, Pia Dahlhaus, Nelly Geerding, Elin van Hoorn, Hans Gervers, Carlo Henke (van de dokter), Marcel Cramwinkel (van de burgemeester) Tine te Brummelstroete. Er is in de 6e klas nog een film gemaakt "de Inktpot" door meester van de Vegte, Isabel speelde daarin de hoofdrol en ik een bijrolletje als haar vriendin. We hebben één keer een reünie gehad en toen is die film ook gedraaid! Ik zou hem graag willen hebben!

  2004, Rita van Wel
  ?