Ontdek PLUS

Rita de Jong

Kent 0 personen

Weduwe , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rita de Jong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rita de Jong heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, want we gingen verhuizen naar Slotervaart.

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, want we gingen verhuizen naar Slotervaart. Namen die ik nog weet, Elly Braakman, ben ik later nog tegengekomen bij de dansschool, Mary Hombroek, Mario Mesman en wat ik me nog goed herinner is de Heer Schenk het hoofd van de school, die liep altijd met een peuk sigaar in zijn mond.

  Laurens Janszoon Coster ULO, 1958

  Ik zat in de klas bij juffrouw Blaauw.

  Ik zat in de klas bij juffrouw Blaauw. Wat ik me nog goed kan herinneren was dat ik voor moederdag een vlechtmatje had gemaakt en dat een klasgenootje het had stuk gemaakt, daarop heb ik haar strik van der jurk afgeknipt. Ook weet ik nog dat vlak voor de grote vakantie ik als eerste terug was met mijn moeder en toen de witte muizen mee mocht nemen voor de vakantie periode, daar was mijn moeder niet echt blij mee. Wij woonden 3 huizen van de school op nummer 87.

  (De)Goudvink, 1950

  De leraar Nederlands was de Heer Kuiper, hij was Neerlandicus en helemaal gek van koken.

  De leraar Nederlands was de Heer Kuiper, hij was Neerlandicus en helemaal gek van koken. Wij zijn met een groot gedeelte van de klas op bezoek gegaan toen hij verhuisde naar Purmerend. De Franse lerares was Mevrouw Loopstra en de leraar Engels was de Heer Santiago. Ik weet niet of ik de namen goed heb geschreven, maar het klonk als. We zaten in houten gebouwen (barakken).

  Dr. A. Plesmanschool, 1958