Rita Dobbelaar

Kent 21 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rita Dobbelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rita Dobbelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo ik ben Rita Dobbelaar-Menig, Eind vijfde/zesde klas zat ik daar op school bij meester Eddie de Poorter en meneer Goedhals trok veel op met Marijke Jobse en Yvonne Schipper, Ciska Kunst,Lia Geldof,Van de jongens herinner ik me nog Robbie Dirven,Wim

  Hallo ik ben Rita Dobbelaar-Menig, Eind vijfde/zesde klas zat ik daar op school bij meester Eddie de Poorter en meneer Goedhals trok veel op met Marijke Jobse en Yvonne Schipper, Ciska Kunst,Lia Geldof,Van de jongens herinner ik me nog Robbie Dirven,Wim Gehrmann, Johnny? Rudie Tienpond, Barend Maaskant,Leuke tijd geweest. Wat ik me nog goed herinner was mijn intrede op school achterop de fiets met meester de Poorter, mijn fiets moest nog komen daar deze oplossing om naar school te komen, wij waren met de Thibautstraat nog de enige bewoners van zuid.

  De Arneburch, 1967

  woonde in de Jan Erasmus straat naast de familie Lauff en Donker school was aan het einde van de straat.

  woonde in de Jan Erasmus straat naast de familie Lauff en Donker school was aan het einde van de straat. Ben in 1962 hier komen wonen, kwam in klas 3 en ben tot klas 5 op deze school geweest. Mijn vader zat bij het korps mariniers. Zijn in 1965 weer teruggegaan naar Nederland.Enkele leerlingen op de foto van Yvonne kronenberg herken ik wel.Ik heb ook bij Juf de Bruin in de klas gezeten.

  Joan Mauritsschool, 1962

  Juf Das, Knikkeren op schoolplein, hekel aan school spelen op de koeheuvels, Marjan de Winter? Zusje Kessel, Judy Abrahamse, Marina Jansen, Hedy Heytsma daar ging ik mee om.

  Juf Das, Knikkeren op schoolplein, hekel aan school spelen op de koeheuvels, Marjan de Winter? Zusje Kessel, Judy Abrahamse, Marina Jansen, Hedy Heytsma daar ging ik mee om.

  Tuindorpschool, 1958

  ?