Rinus (Rini) van Dommelen

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinus (Rini) van Dommelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rinus (Rini) van Dommelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Aan het schoolplein heb ik de beste herinneringen.

  Aan het schoolplein heb ik de beste herinneringen. Van de "meesters en "juffrouwen" herinner ik mij de heer kouwer en Monster. Verder mv. Kapteijn,Speijers, Donkers.Veel leerlingen ken ik ook nog. Wij hebben pas een reunie gehad in feb 2002. Bedankt , Herman & Ineke!!

  Bilderdijkschool, 1963

  Met Ineke En Willy (willemijn) een reunie van de lagere school gehad in feb 2002.

  Met Ineke En Willy (willemijn) een reunie van de lagere school gehad in feb 2002. via Ineke attent op deze site gemaakt. Leuk maar verder weinig mensen van deze byzondere school (omdat het geen echt grote school was). Maar wel tof en gezellig. Overigens kloppen de gegevens niet want deze school was destijds de mavo 4 BilderdijkI was de lagere school en die zi(a)t in de Pasteurstraat met daarin ook nog een kleuterschool waar ik zelf ook met Ineke en Willemijn heb opgezeten tot 1969. ik herinnner mijn juffrouw van der Oest nog. Deze school is nu omgebouwd tot bejaarden tehuis. De MAVO is nu een lagere school de Horizon. ik heb dus van de kleutertijd tot puberteit op de Bilderdijk gezeten! 1963-1974.

  Bilderdijkschool II (MULO), 1969

  ?