rintje altena

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rintje altena en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  rintje altena heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  dansen op het sinterklaasfeest.

  dansen op het sinterklaasfeest

  St. Jozef kleuterschool, 1957

  weet nog dat het hoofd van de school mr van de hoogen heette en die kon flink slaag uitdelen, je ging letterlijk bij m over de knie.

  weet nog dat het hoofd van de school mr van de hoogen heette en die kon flink slaag uitdelen, je ging letterlijk bij m over de knie. spreek uit ervaring! mijn vriend in die tijd was gert heijman(s). Kan me ook nog herrinneren dat een dochtertje van een van onze meesters, tijdens feestelijkheden onder een vrachtauto tercht was gekomen en om het leven kwam. ik vergeet nooit meer het moment dat ik met alle kinderen van mijn klas langs de open kist liep waarin het meisje lag opgebaard, haar hoofd gewikkeld in veel verband en nog stukjes asfalt op haar gezichtje, zeer aangrijpend!

  Rooms Katholieke Basisschoo..., 1959

  piet klaver herrinner ik me als de sportman van de klas, ook hans jorritsma als de studiebol.

  piet klaver herrinner ik me als de sportman van de klas, ook hans jorritsma als de studiebol.. rob kramer weet ik nog voetbalde fanatiek bij rkavic, waarmee hij een makkelijke prooi was voor pesterij als ze weer eens verloren hadden. weet ook nog dat een schoolkrantje was genaamd "golfM4".Leerkrachten waren van de Belt, (neurohandelsrekenen) Terra (sport) van Slingerlandt (Handel)

  Maatschappijschool (St.Jozef), 1963

  ?