Rinske van Schaijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinske van Schaijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rinske van Schaijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog dat er heel grote kachels in ons lokaal stonden.

  Ik weet nog dat er heel grote kachels in ons lokaal stonden. En als het gesneeuwd had, konden we bijna niet in school komen omdat het dan glad af en een beetje steil omhoog liep. De jongens hadden dan een glijbaan gemaakt net voor de ingang van school.

  BA Wartena school, 1966

  Na de Achter de Hoven periode heb ik nog 2 jaar in de Grote Kerkstraat gezeten.

  Na de Achter de Hoven periode heb ik nog 2 jaar in de Grote Kerkstraat gezeten. Spijbelen was erg gemakkelijk omdat je midden in het centrum zat. Onneweer onze Nederlandse leraar was vervelend ventje, waar als ik er nu aan denk nog een hekel aan heb.

  Stedelijke ScholenGemeenschap, 1975

  Van 1971 tot 1975 heb ik hier op school gezeten, de 1e klas was B5, de 2e klas H2B en de 2e keer in de 2e klas was H2D, de 3e klas weet ik niet meer.

  Van 1971 tot 1975 heb ik hier op school gezeten, de 1e klas was B5, de 2e klas H2B en de 2e keer in de 2e klas was H2D, de 3e klas weet ik niet meer. Hierna ben ik naar de Grote Kerkstraat gegaan, waar klas 4 en 5 waren gevestigd. Karin Kooistra ken ik nog, haar vader was tandtechnicus. Ria Leenders ken ik ook nog ze woonde in Leeuwarden vlakbij Achter de Hoven. Ik sliep wel es bij hen. Hoe is het met jullie?

  Stedelijke Scholengemeenschap, 1971

  ?