Rinske Oldenburger

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinske Oldenburger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rinske Oldenburger heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  GEWELDIGE DOCENTEN, LEUKE SCHOOLKAMPEN, KLEINE KNUSSE SCHOOL.

  GEWELDIGE DOCENTEN, LEUKE SCHOOLKAMPEN, KLEINE KNUSSE SCHOOL. SCHOOLVRIENDJES; PETRI,DIANA, SIMONE, INGE, BASTIAAN, EN HEEL VEEL MEER.... VOND HET ER ZO GEZELLIG DAT IK ZELFS EEN KOPJAAR HEB GEDAAN OM NOG LANGER OP DEZE SCHOOL TE MOGEN BLIJVEN. LEUKE HERINNERINGEN AAN, 6 JAAR GELEDEN NOG EEN REUNIE GEHAD LEUK WAS DAT OM VEEL OUDE KLASGENOTEN TERUG TE ZIEN.

  De Groene school, 1988

  MEESTER GAASBEEK.

  MEESTER GAASBEEK.(HELAAS IS DIE ER NIET MEER, TE VROEG OVERLEDEN) TAAKBLAADJES, SCHOOLTV WEEKJOURNAAL, SCHOOLTUINTJES. SCHOOLVRIENDJES; NIENKE, ODILE, GONNEKE, SANDRA, CINDY, BASTIAAN, JEROEN, EN NOG VEEL MEER.... LEUKE 2 JAAR GEHAD OP DEZE SCHOOL, SPORTIEVE SCHOOL DEDEN ALTIJD MEE IN DE VAKANTIE'S MET TOURNOOIEN EN BEHAALDEN VAAK DE 1 STE PRIJS!

  dubbelster, 1986

  HELE LEUKE TIJD GEHAD OP DEZE SCHOOL, JAMMER DAT IK GING VERHUIZEN.

  HELE LEUKE TIJD GEHAD OP DEZE SCHOOL, JAMMER DAT IK GING VERHUIZEN. BESTE VRIENDIN; MIRJAM VERHEYEN, VRIENDJES; JEROEN, SANDER, PAUL. IN DE ZOMER SAMEN ZWEMMEN IN HET BUITENBAD, STIEKEM ONDER DE HANDDOEK KUSSEN, HAHA. WEEKSLUITING, MIJN SPREEKBEURT OVER INSEKTEN TOEN IK FLAUW VIEL VAN DE ZENUWEN IN DE KLAS. DE LERAREN DIE MIJ IN DE KLIKO STOPTEN EN OVER HET SCHOOLPLEIN REDEN (IK WAS NOGAL KLEIN) TJA LEUKE HERINNERINGEN.

  de Koedijkslanden, 1983

  ?