Rinke Buné

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinke Buné en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rinke Buné heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Twee jaar Inas.

  Twee jaar Inas. Volgens mij niet veel geleerd hier. De school vond ik niet zo leuk, maar de klas wel. Ik weet nog uit mijn klas: wilma evers(uddel),harriet,erna van liere,erica baas, meta,marita. Zou graag weer in contact willen komen met Wilma (Uddel)Evers! Wie kent haar?

  De Weiburg, 1982

  Ik begon met vele anderen in het noodgebouw aan de schouw, daarna elke dag dat hele eind fietsen over die open vlakte naar de nieuwe school.

  Ik begon met vele anderen in het noodgebouw aan de schouw, daarna elke dag dat hele eind fietsen over die open vlakte naar de nieuwe school. Overblijven in je eigen klas, en in het begin gingen de leraren van de ene klas naar de andere, inplaats van de leerlingen. Twee jaar brugklas en daarna 2 jaar L.H.N.O. Veel gelachen in die tijd, vooral de laatste 2 jaar met Mirella Sedda en Marjolijn Nijkamp.Andere l.h.n.o. klasgenoten: Bianca Kelch, Claudia Steyaart, Yvonne Dunnewind, Donna, Elvira, Christel, Silvia Habbab, Gea van Houten, Annemiek, Judith Krap, Anette Tempelman, Bianca Smit.

  De Rietlanden, 1978

  Mijn beste vriendin was Monique Blok, die een klas lager zat.

  Mijn beste vriendin was Monique Blok, die een klas lager zat. Mijn beste vriendin in de klas was Anneke v/d Burg. Ik was destijds heel erg verlegen. In de 3de kwam ik op de Schor, bij juf Ria Veenman, de 4de bij juf Ineke Vos, de 5de bij meester Jan de Wit en de 6de bij meester Kees Barnhard. Wel een hele leuke tijd gehad!!! Klasgenoten:Marielle Koreman, Anneke v/d Burg, Bilor.., Angela Nijman, Ingrid de la Mata, Felicia Fleere, Monique Albers, Alma Grobbe, Karina...,Saskia Delvoix, Gert Visscher, Rene Boerebach, Bob Nijk, Bert v/d Meer, Jeroen, Mark.

  De Schor, 1974

  ?