Rinie van Alphen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinie van Alphen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rinie van Alphen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De laatste twee jaar van de Mulo heb ik op deze school doorgebracht.

  De laatste twee jaar van de Mulo heb ik op deze school doorgebracht. Mijn beide broers (Bert en Jos)zaten al op deze school. Ik heb er mijn eindexamen gedaan, met positief resultaat. Klasgenoten: Elma, Betty Tap, Ineke, Marijke. Een van de docenten was een belangrijk lid van de PSP en verder zat er op school de zanger van de Nicols, een redelijk beroemd bandje in die tijd.

  Jan Campert Mavo, 1967

  Ben begonnen op de MMS en herinner me nog Xandra Moreau, Nini, Coby, Joyce.

  Ben begonnen op de MMS en herinner me nog Xandra Moreau, Nini, Coby, Joyce. Secreve was leraar nederlands en de Wolf geschiedenis; Stieltjes gaf algebra, maar daar heb ik niets van onthouden. Helaas hield de MMS op te bestaan, dus toen ik bleef zitten werd ik overgeplaatst naar de Mavo. Klasgenoten daar waren Marianne Kuif, Auke, Yvonne, Kitty, Frans. Heel veel weet ik niet meer, wel dat ik een keer naar huis ben gestuurd omdat mijn rok te kort was!!

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1964

  Ik begon op de KSA in 1974 en heb in 1975 aktief aan DE bezetting meegedaan (gearresteerd en wel).

  Ik begon op de KSA in 1974 en heb in 1975 aktief aan DE bezetting meegedaan (gearresteerd en wel). Daarna in 1976 een jaar gestopt vanwege de geboorte van mijn oudste dochter en in 1977 opnieuw in het 2e jaar begonnen (in de generieke groep). In 1978/1979 in een vrouwengroep gezeten en in 1980 afgestudeerd. Bijzonder was dat ik het laatste jaar met mijn jongste dochter op school kwam, die in 1979 geboren is. In het klaslokaal hadden we een campingbedje neergezet en mijn medestudentes waren mede-verzorgsters. Leuk is dat in 2002 (ik ben toen 50 jaar geworden) een reunie heeft plaatsgevonden met de hele groep. We hadden elkaar ruim 20 jaar niet gezien.

  Katholieke Sociale Academie, 1974

  ?