Rini Groot

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rini Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rini Groot heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat op de HBO AP/PB.

  Zat op de HBO AP/PB. Kleine klas. We hadden maandagmiddag/avond les en woensdagavond. 's Maandags "dineren" bij de snackbar op de hoek. Veel geleerd. Zo kan ik me de lezingavonden van Personeelsmanagement, van onder andere Ruud Vreeman en Vic Kerkhoff, goed herinneren. Docenten die ik me zo herinner Pieter de Vries, Han Rook en Frans Agerbeek. Enkele klasgenoten die me te binnen schieten zijn onder andere Paul Peper, Cees Kerstens, Maria van Bergen, Jeroen Roozekrans, Henk de Gast.

  sosa, 1987

  Zat op de MBO AP/PB.

  Zat op de MBO AP/PB. Door deze opleiding enthousiast geworden voor het P&O-vak. Enkele jaren later de HBO AP/PB in Haarlem gedaan. Al met al was deze MBO-opleiding de start van een succesvolle p&o-loopbaan. Heb de opleiding als uiterst plezierig ervaren. In het laatste jaar stroomde Nicoline Bakker in, waarmee ik in 1988 ben getrouwd. Samen met haar heb ik drie fantastische kinderen. Goede herinneringen ook aan de conferentiedagen op de hei. Doorzakken en de volgende dag weer proberen bij de les te blijven. Docenten Jacques Wark, Durk Hoekstra, Herman te Pas. Klasgenoten: Rie Arnoldussen, Carl Beentjes, Arnold Bosch, Klaske Breider, Paul van den Brink, Hans Huiskes, Bert Jansen, Hein van der Kamp, Emmy Keizer, Wilmy Kippers, George Langenberg, Joke de Jong-Oosterloo, Emile Oude Wolbers, Pieter Overduyn, Jan Stoevelaar, Ellen Taris, Robert Tiggelman, Gerrit van de Velde, Rita Wouters, Willem Hoogendoorn.

  SOSA, 1982

  Voor zover ik me dat nog kan herinneringen mooie tijd op deze school.

  Voor zover ik me dat nog kan herinneringen mooie tijd op deze school. Lopend over de Assendorperstraat of via de Assendorperdijk en de 2e Weidjesstraat, Molenweg. Altijd meedoen aan de avondvierdaagse. Meester Bennink, Hueting, juf Bachkolling. Eén van de populairste meesters was meester Veldhuizen, met 'de prachtige verhalen die hij voorlas. Onder andere "Monus de man van de maan". Komend uit een gezin met 7 kinderen hebben we allemaal de Bartjensschool doorlopen en allemaal met onze eigen herinneringen. Klasgenoten die ik in eerste instantie herinner Jeanet Boesenkool, Coby..., Rien Schrijver, Leo/Peter Weijzig, Wim Meulenbelt, Henk(ie) Bartels.

  Bartjensschool, 1962

  ?