Rineke Zaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rineke Zaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rineke Zaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zorro spelen op het speelplein met Annemarie natuurlijk.

  Zorro spelen op het speelplein met Annemarie natuurlijk. De zandbak metkattenstront! Juf Verloop en ook juf Fokker, die trouwde tijdens mijn kleuterschooltijd, erg leuk!

  De Overstap, 1972

  Heel kort hier op school gezeten, lang genoeg voor de groooooote klassenfoto, waar ik zowaar toch nog wat mensen van herken! Heel veel gespijbeld, eindeloze gesprekken met(B)Lubbers maar toch ook nog wel gelachen met Esther v.

  Heel kort hier op school gezeten, lang genoeg voor de groooooote klassenfoto, waar ik zowaar toch nog wat mensen van herken! Heel veel gespijbeld, eindeloze gesprekken met(B)Lubbers maar toch ook nog wel gelachen met Esther v.d. Noord, en mijn fietsmaatje Natalie Schouten (als ik ging!)

  Rijks Scholen Gemeenschap (..., 1984

  Ik weet verbijsterend weinig, hoewel ik het niet vervelend vond, die paar keren dat ik er was! Ik spijbelde wel heel veel, kon moeilijk wennen aan de grootte van de school.

  Ik weet verbijsterend weinig, hoewel ik het niet vervelend vond, die paar keren dat ik er was! Ik spijbelde wel heel veel, kon moeilijk wennen aan de grootte van de school. Ik herinner me vele gesprekken met Bommerson en mijn ouders. Ik weet nog dat ik het afschuwelijk vond als we naar Risdam moesten, ik had nl. geen fiets! Dus ging ik maar niet! Ik ging wel om met Liesbeth uit Andijk en een meisje uit Edam, wiens naam ik helaas ben vergeten. Door hun was het nog goed uit te houden!

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1985

  ?