rineke demoed

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rineke demoed en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  rineke demoed heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De pret die ik samen met Joke Sinke heb gehad.

  De pret die ik samen met Joke Sinke heb gehad. De ontelbare keren dat ik weer bij Huitema ging "theedrinken" als er weer eens bij Kozijn was uitgestuurd. De jongens die van Huitema fl.5,- kregen en naar de kapper werden gestuurd. (wij waren de eerste lichting MAVO na de MMS, was even wennen voor Huitje. De meisjes mochten geen spijkerbroeken aan, make-up of nagellak waren uit den boze en als je rok te kort was werd je ook naar huis gestuurd. Willy vd Plaats heeft meerdere keren de gang terug naar het internaat gemaakt. De Som(m?)erset met Ronald Sommer als drummer.Het noodgebouwtje tegenover mijn huis in de boomgaard. De handwerklessen in het internaat.

  2004, rineke demoed

  Meneer Arends, was een hele lieve leraar.

  Meneer Arends, was een hele lieve leraar. De schok was dan ook groot toen we overgingen naar het volgende jaar en toe dhr. Vandenbosch kregen.Vooral de jongens hebben de onderkant van zijn (stevige!) schoenen vaak gevoeld als zij achter het bord werden gezet. Vooral de saamhorigheid van alle kinderen was groot, sit-ins als we "ijs-vrij" wilden afdwingen maar ook Nelleke die er altijd bij was ondanks de beugels om haar benen. Het voetbalveldje tussen de (toen nieuwe) kleuterschool & de lagere school, het fietsenhok....De zandbak bij de (oude in het bos gelegen) kleuterschool (weetjenog,Muis?) met juffrouw v. Dalfsen (ach wat was ze lief)

  2004, rineke demoed
  ?