Rinaldo tenHoor

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinaldo tenHoor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Rinaldo tenHoor heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ja dat was altijd lachen.

  Ja dat was altijd lachen. In de pauze altijd naar het Zuidplein, en "rondjes" lopen. Bandhoe, Heijting, van Moorsel ( moordgast), ...en wie kent zoef de haas nog ?....hij gaf algemene nog wat....soepje koken...weegschaal maken....hij stond ook nog bekend als Graaf Slisss...haha. Ja de Geerlandthof...toen vervloekt..maar nu dierbare herinneringen. Wordt wel eens tijd voor een reunie.

  2004, Rinaldo tenHoor

  Ja wat een herrineringen er komen boven drijven zeg.

  Ja wat een herrineringen er komen boven drijven zeg. Eigenlijk was mijn favoriete dag de Vrijdag. Waarom ? Dan hadden we weekendviering. Lekker vanaf 's middags toneelstukken doen of andere leuke dingen. Ik zat zowieso in een hele toffe klas, met wel 32 leerlingen ! Dat zie je tegenwoordig niet meer. Ik weet ook de sportdagen nog heel goed, de musicals, de kampen naar Leersum bij Dhr. Lewandowski...ofzo.., of wat dacht je van deze....als het gesneeuwd had gingen de de leraren tegen de muur staan (meestal was Hans Schilte het haasje) zodat wij ze met sneeuwballen konden bekogelen ....haha...dat was luxe, en dat Dom Camara zelfs een bezoekje kwam brengen aan ONZE school. Dat zal het trouwens altijd blijven, onze school. Ik kan nog wel uren doorgaan. 5 juni 2004 hebben we een reunie. Ik kom zeker even langs, in de Brinkhoeve. ( hadden we daar ooit eens een musical....Kerstbal B.V. met moi als levende Kerstboom ...haha !)

  2004, Rinaldo tenHoor
  ?