rina wessels

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rina wessels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  rina wessels heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik zat op de depedance in de geuzenstraat, had daar een vriendje robbie, van de overkant (binnentuinen).

  ik zat op de depedance in de geuzenstraat, had daar een vriendje robbie, van de overkant (binnentuinen). knutselde veel met lege liga pakken en zaten in een heel lang lokaal.

  2004, rina wessels

  WENDY VELNER, MARCEL MANNAERT, ZATEN JULLIE OOK NIET BIJ MIJ IN DE KLAS, ZIE FOTO ONDER MIJN NAAM.

  WENDY VELNER, MARCEL MANNAERT, ZATEN JULLIE OOK NIET BIJ MIJ IN DE KLAS, ZIE FOTO ONDER MIJN NAAM. zat ook bij sylvia en wimpie homburg, andrea piel, carla van vliet, sylvia, marion, vele rob's, koen, klaas, joke geldhof in de klas. en marcel vogens mij zat mijn zus bertie bij een broer of zus van jou in de klas.

  2003, rina wessels

  gina hakkenberg van gaasbeek, elly, karin leuke groep samen, was in het examenjaar, ben daarna gaan werken met gina samen bij time en life.

  gina hakkenberg van gaasbeek, elly, karin leuke groep samen, was in het examenjaar, ben daarna gaan werken met gina samen bij time en life. de leukste jaren waren wel die met het uitwisselingsrooster met de technische school, klassen half om half, de ene week koken en de andere week techniek,

  2003, rina wessels
  ?