Rina Adriani

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rina Adriani en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rina Adriani heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik herinner me het meeste de a...

  Ik herinner me het meeste de afschuwelijke schooltandarts, meester Otten (met krulletjes), Juffrouw Krijgsman en de vele "kwekelingen". Verder vond ik de lessen van Meester Lubbers heerlijk.

  2004, Rina Adriani

  De kleuterschool dat brengt no...

  De kleuterschool dat brengt nog eens herinneringen terug, carnaval verkleed als zwart katje (een kattekop ben ik nog steeds), de kleine toiletten en de rode ballen waarmee we in de pauze mochten spelen. Ik woonde in de Paterswoldestraat en liep altijd met mijn broer Tony naar school. In de tuin een groot ijzeren paard waarvan de kleding altijd vies werd want het paard roeste.

  2003, Rina Adriani

  Ik vond de school toentertijd ...

  Ik vond de school toentertijd afschuwelijk, ben in mijn tweede jaar van school veranderd. Ik zat in de klas bij o.a. Ruud Bloem. Wat ik wel aan herinneringen koester zijn de pauzes op de brug. Aan leraren heb ik nog steeds nachtmerries van mevr. Grumkov (zo goed geschreven) en leuke herinneringen aan Meester Haak en de lerares Biologie (die had een hele oude volvo en een dag had ze een zwaan gered die was aangereden door een auto)

  2003, Rina Adriani
  ?