Rilana Vermeulen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rilana Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Rilana Vermeulen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  2e jaar op gekomen (toen nog Catharijne College), 3e jaar Het Utrecht College.

  2e jaar op gekomen (toen nog Catharijne College), 3e jaar Het Utrecht College. Leuke klas. Hangen en kletsen in de kuil, 20/80 regeling (wanneer kan ik spijbelen...), hamburgers eten met de klas bij Diederik in A'dam. Margot Mulder, Madelon Schalkx/Van Esveld, Manon Scheenaart (al bijgekomen van de vakantie?) altijd met z'n 4-tjes.

  2003, Rilana Vermeulen

  Geen leuk jaar, was blij toen we gingen fuseren met Catharijne College.

  Geen leuk jaar, was blij toen we gingen fuseren met Catharijne College. Zat met nog 5 meiden en 23 jongens in de klas. Alleen de leraar Diederik van Zuilen, hij was echt leuk! Gelukkig heb ik die andere 2 jaar nog steeds les van hem gehad.

  2003, Rilana Vermeulen

  Slechtse herinnering: 2e klas kamp.

  Slechtse herinnering: 2e klas kamp. Op fietsje naar Baarn. Peuken-prikken als straf gekregen van Ton (concierge.) Verder véél leuke en goede herinneringen. Heerlyke roze koeken. Lachen om "ruzies" tussen Bongers en Geritsen. Engeland. Meekwijlen in de gang om 3 boys 'n klas hoger. De vriendinnen toen: Madelon,Karen,Karina, Danielle,Petra, Charlaine.

  2003, Rilana Vermeulen
  ?