Rikie Dehing

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rikie Dehing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Rikie Dehing heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Met mijn zus en twee broertjes kwamen wij in het voorjaar van 1962 vanuit Brunssum op deze school.

  Met mijn zus en twee broertjes kwamen wij in het voorjaar van 1962 vanuit Brunssum op deze school. Nog in het oude gebouw. Vriendinnen/namen uit die tijd: Marij Bekkers, Annie Teeuwen (?) Paula Verstappen, Petra de Beer, Marie-Rose ..., Els Hoyer. Leuke tijd gehad. Groot veld achter de school waar we van riet armbandjes vlochten. We hadden een juf die veel weg had van Sophia Loren. Weet niet meer haar naam.

  2008, Rikie Dehing

  Samen met Marij Bekkers ging ik vanuit Budel-Dorplein naar de MMS.

  Samen met Marij Bekkers ging ik vanuit Budel-Dorplein naar de MMS. Na een jaar ging zij naar de HAVO. Daarna fietste ik vaker met Els Hoyer (?) die was blijven zitten in het eerste jaar. In het 3e jaar ben ik na kerstmis naar de HAVO gegaan. Ik ging het eerste jaar ook veel om met Jean van de Kruijs. Jean was heel groot en breed en ik klein en mager, maar we waren echte vriendinnen. Inmiddels heb ik contact gehad met Jean via Schoolbank.nl. Binnenkort ga ik bij haar op bezoek. Ook herinner ik mij Philomene Vlassak (?)

  2007, Rikie Dehing

  Ik kwam in januari 1970 op deze school in 2 HAVO.

  Ik kwam in januari 1970 op deze school in 2 HAVO. Daarvoor zat ik op de MMS Maria Auxiliatrix in Weert. In de zomervakantie ben ik verhuisd naar Helden Panningen en ging naar het Thomascollege in Venlo. Kan me eigenlijk niet veel meer herinneren van deze periode.

  2007, Rikie Dehing
  ?