Rika Luursema

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Helmond

  Bekijk het volledige profiel van Rika Luursema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rika Luursema heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 1 jaar op de MAVO gezeten.

  Ik heb maar 1 jaar op de MAVO gezeten. Hete het toen niet Noordenveldcollege. Zelf herinner ik mij de heer van Duin nog goed, hij gaf tekenenen en volgens mij bio(heftig mannetje.) Er vlogen altijd bordborstels door de klas, een keer heeft hij 2 jongens met de koppen tegen elkaar aan geslagen, een jongen uit het tuimelraam gegooid richting vijver. Ook herinner ik mij nog meneer Glass van de gym,meneer Winter( nederlands) meneer Visser,(frans.) Ik zat altijd langs Harke Meek.

  Gemeentelijke school voor mavo, 1973

  Terug in de schoolbanken,tjonge wat was dat wennen.

  Terug in de schoolbanken,tjonge wat was dat wennen. Achteraf was het heerlijk, ik mis het wel. Vooral de groep van 26 meiden.

  Fontys Hogescholen, 2002

  Met Intas 1b op werkweek naar Terschelling,de zeevaartschool op het eiland, we waren er niet weg te slaan.

  Met Intas 1b op werkweek naar Terschelling,de zeevaartschool op het eiland, we waren er niet weg te slaan. Leuke leraren, en 1 jongen in de klas dit was in die tijd een uitzondering, Wim Mulder zou graag nog eens iets van hem horen. Ik zou het leuk vinden om van alle anderen ook nog eens iets te horen. Wie helpt mij bij de namen van de klassenfoto, veel namen weet ik niet meer.

  Kranepoort, 1977

  ?