Bekijk het volledige profiel van Rika deGroot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Rika deGroot heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke tijd gehad. Geen dietist...

Leuke tijd gehad. Geen dietist geworden, uiteindelijk. Feestcommissie. Wel meegedaan aan de VoedingsInfoLijn. Tsjieeeeee, Carolien de Vries, Irene Zwemmer, Marike van Orden, Karin Tang, Warnar Moll, Ton Visser (?, docent scheikunde), Arthur (amanuensis), Wilbert Bannenberg's bloedprik kwaliteiten (ik kan er nog steeds niet tegen!). Een aantekening van Truus Visser op een toets: "Wie dat gelooft krijgt een piano" mag ik nog steeds graag in een discussie werpen. Swaantje woont zo ongeveer bij me om de hoek. De lessen pathologie, biochemie... leuk leuk leuk.... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Jongens ... hoe gaat het jullie?

2004, Rika deGroot

Everybody is kung-fu fighting ...

Everybody is kung-fu fighting tududududutu ennuh Love is all natuurlijk. Neeeee, de dansjes bij de weekafsluiting in de aula zal ik nooit vergeten. Juffrouw Kuiper's krijthanden op haar billen. Meester de Graaf's onzinverhalen over kabouters. De kraakstem van Ger Gijzen. Als hij ging voorlezen, accuut zelf een kriebelkeel.

2004, Rika deGroot
?