Rik Plattel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rik Plattel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rik Plattel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Enkele momenten voor aanvang op deze school met Marie Christien op de foto gezet.

  Enkele momenten voor aanvang op deze school met Marie Christien op de foto gezet. 1e klas: Juf Liesting. Erik kwam om het leven door een schoonmaakwagen van de gemeente. Noodgebouwen en die meester met zijn gitaar. De boer die zijn kippen slachtte tijdens ons speelkwartier. Veel geknikkerd in die tijd. Gerard de Smidt had zo'n mooie shopper. Ik heb nog steeds contact met Gerard. De rest ben ik uit het oog verloren. Ben zeker in voor een weerzien van iedereen.

  2003, Rik Plattel

  Peters sloeg door het bord heen, Hendriks kon alleen over het leger praten, ben toen gaan roken en er inmiddels weer vanaf.

  Peters sloeg door het bord heen, Hendriks kon alleen over het leger praten, ben toen gaan roken en er inmiddels weer vanaf. Na de 4e klas naar de Hogere Zeevaartschool in Den Helder gegaan en daarna 7 jaar gevaren op de grote vaart. Die tijd is onvergetelijk geweest. Woon nu in Nieuwpoort (ZH), getrouwd, 2 kids en ben ondernemer geworden.

  2003, Rik Plattel

  Met dank aan de bootslui die vele avonden vulden.

  Met dank aan de bootslui die vele avonden vulden. Nasi op vrijdag. Kussengevechten tussen de slaapzalen. Late avonden en vroege morgens. Ik denk er nog wel eens met een goed gevoel aan terug. Zou het zo weer over doen.

  2003, Rik Plattel
  ?