Rik Busser

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rik Busser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rik Busser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de Sol begonnen in november 1980 (agv militaire dienst).

  Op de Sol begonnen in november 1980 (agv militaire dienst). Engels als hoofdvak. Docenten Ian ?, Barbara (waren er niet 2 Barbara's?), Lowell ?, John Strange. Hele goede herinneringen aan Gerda Kennedy... Verder de werkweek in Scarbourough met Anja Honing uit Hilversum, Martin ?, Dirk Wakker. Ik herinner me Christ Klep die zo goed kon tekenen. En de diverse, niet altijd even prettige, stages... Van Gezondheidskunde (vanaf 1981, eerst Geschiedenis gedaan) vooral goede herinneringen aan de week zeilen op een tjalk (IJsselmeer en Waddenzee). Verder was het eigenlijk wat te soft... Ik herinner me vooral Bert (achternaam ben ik schandalig genoeg vergeten...) met wie ik een passie voor voetbal deelde. Ik heb nimmer voor de klas gestaan. Na de SOL heb ik twee jaar kleding (m.n. spijkergoed) verkocht op jaarmarkten en braderiën. Vervolgens een jaar als vertegenwoordiger in Bonsai-boompjes in Nederland als Duitsland. In 1988 ben ik gaan werken als sales manager bij een vertaalbureau. In 1998 samen met een toenmalige collega voor onszelf begonnen; inmiddels is het bureau uitgebouwd tot 8 man/vrouw. Ik ben getrouwd (in 1988) met Denny en we hebben een tweeling (geboren 1995): Scott en Nikki.

  Stichting Opleiding Leraren..., 1980

  Herinneringen: tweede klas juffr.

  Herinneringen: tweede klas juffr. Beukenhold, derde klas (combi met de vierde) meester Niehof, vijfde klas de toen net nieuwe meester Brouwer en in de zesde de hoofdmeester, Van Leeuwen. Fijne school, mooi oud gebouw. Klasgenoten (even uit het hoofd): Hans Ramp, Bert Lamoré, Theo Blom, ? van Wijngaarden, Nocole Drost, Richelle Berndsen, Marion de Kwaadsteniet, Johan Hooftman, Rob Redert.

  koningin wilhelmina school, 1966

  ?