Rijnie Duivenbode van

Kent 11 personen

Weduwe , 2 kinderen
Woont in Hillegom

  Bekijk het volledige profiel van Rijnie Duivenbode en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rijnie Duivenbode heeft 4 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hoi wat leuk zolang geleden en dan toch nog mensen herkennen.

  hoi wat leuk zolang geleden en dan toch nog mensen herkennen. Het zijner niet zoveel meer. ik kwam uit amsterdam naar een gehucht waarvan ik nog nooit gehoord had. Ik moest de eerste paar weken met de bus wat een ramp. Later trok het wel weer bij. Koken en naaien vond ik toch wel interresante vakken, de rest boeide niet zo. Ik weet wel dat ik met de hakken over de sloot gegaan ben. Maar ik wilde toch niet doorleren ik wilde werken nou dat doe ik nog steeds, in de zorg.

  huishoudschool, 1975

  Ik weet niet zo heel veel meer van deze school ik heb er ook maar een jaar opgezeten.

  Ik weet niet zo heel veel meer van deze school ik heb er ook maar een jaar opgezeten. Wel een goed jaar want er werd een musical opgevoerd die heette van sleep tot spijkerbroek. Rob Riemersma en Rob Kramer waren 2 van de 5 jongens die toen meededen.Zelf kleding maken en maar oefenen. het was wel geslaagd ik heb er nog foto´s van. Ik heb bij Jetty Perlee, Rodie van Beusekom in de klas gezeten.

  Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1974

  hoi ik heb niet zolang op de nassau mavo gezeten vond het ook niet leuk op die school.

  hoi ik heb niet zolang op de nassau mavo gezeten vond het ook niet leuk op die school. Leerkrachten die me zijn bijgebleven zijn Wondergem(mijn klasseleraar) met het grijze haar keurig gekamd. Wat een nare man was dat. Men. Visser ik geloof van Engels. Ik heb nog een klassefoto op het dak van de school. Leuk om dat weer terug te zien.

  Nassau MAVO, 1973

  ?