Rijk Lussenburg

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rijk Lussenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rijk Lussenburg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was geen succes, 1e jaar 2 maal gedaan en halverwege de 2e naar de LTS gegaan (Is later gelukkig allemaal nog goed gekomen.

  Was geen succes, 1e jaar 2 maal gedaan en halverwege de 2e naar de LTS gegaan (Is later gelukkig allemaal nog goed gekomen. Mevr. van Wijk, o.a. nederlands lerares is me altijd bij gebleven

  St. Petrus (M)ULO, 1970

  Ik kwam er halverwege de 2e klas zomaar ingevallen, verschrikkelijk vond ik het en erger nog, al die gasten kende mijn broer John als trainer van het voetbal bij HOV, ik ben wat geziekt in het begin.

  Ik kwam er halverwege de 2e klas zomaar ingevallen, verschrikkelijk vond ik het en erger nog, al die gasten kende mijn broer John als trainer van het voetbal bij HOV, ik ben wat geziekt in het begin. Ik moest enorm wennen aan het verschil tussen de MAVO en LTS mentaliteit. Achteaf heb ik er een gouden tijd gehad. Ik denk aan Theo Kortram, Mijnheer tiggelaar, Melchior (de Bruin ??) en meer. Uiteindelijk mijn diploma elektrotechniek gehaald. (na één maand nooit meer iets mee gedaan. Vanuit Crooswijk op mijn opgevoerde zundapp (in Parka jas en "pukkel" op mijn rug) in vriezende kou naar school, en dan maar hopen dat je vrij had door ziekte van leraar, wat waren dat toch gelukkige momenten als je weer naar huis mocht of gewoon een paar uur vrij had (goud !!)

  6e Technische school, 1972

  Zeker in de hogere klassen fijne tijd gehad, boven de meisjesschool met nonnen wij, de jongens bij de broeders beneden.

  Zeker in de hogere klassen fijne tijd gehad, boven de meisjesschool met nonnen wij, de jongens bij de broeders beneden. Ik denk aan Hennie de Haan, Arnold van Roon, Hans Seegers

  St Aloysius - Don Bosco, 1963

  ?