Rig Dekkers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rig Dekkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rig Dekkers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik lees over dat fietsen, was er toen niet een keer een wethouder die kwam mee fietsen om te kijken of het wel veilig genoeg was.

  Ik lees over dat fietsen, was er toen niet een keer een wethouder die kwam mee fietsen om te kijken of het wel veilig genoeg was.. Toen kwas toch die nieuwbouw...Ik weet Loupatty ook nog en ik kan me die dramatische kooklessen ook nog wel herinneren. Gelukkig nog goed gekomen maar toen....

  Kath.Scholengemeenschap LHN..., 1978

  Ik herinner me de bel nog en dat je dan op je eigen tegel moest gaan staan.

  Ik herinner me de bel nog en dat je dan op je eigen tegel moest gaan staan. 1 tegel voor en 2 er tussen in. Om vervolgens de school naar binnen te marcheren...Jemig. Verder meneer Voorbraak, juffrouw van Bergen en juffrouw Backx en natuurlijk meneer de Boer. Die andere van klas vier ben ik vergeten. Ik denk met gemengde gevoelens terug aan die tijd.

  Lage Weide, 1971

  Jee wat waren we toen jong, ik moet echt graven in mijn herinneringen.

  Jee wat waren we toen jong, ik moet echt graven in mijn herinneringen. Wij waren altijd met z´n vieren. Manuela, Ingrid Backx, Judy Klaver en ik. Goeie tijd...

  MDGO,St.Gertrudis, 1982

  ?