Rietje Cornelissen

Kent 4 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rietje Cornelissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rietje Cornelissen heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Over het bouvybos achter het hoge hek gingen de meest enge verhalen.

  Over het bouvybos achter het hoge hek gingen de meest enge verhalen. Jufrouw Hoesel(biggetje)regeerde met harde hand. Niet veel geleerd, wel heel veel plezier gehad. Weet nog veel verhalen en namen uit die tijd. Met een heel stel appels pikken langs het spoor.

  ST.Cunera, 1959

  Woonde op de Elise Dammershof.

  Woonde op de Elise Dammershof. Moesten lopend naar school.Kwamen dan langs de Vitusschool.Daar zaten de jongens en broeders.Broeder Sicilianus hed een knobbel op zijn kanis.Als je dat hardop zong als je langs het hek liep was je verzekerd van een achtervolging. En o wee als hij je dan te pakken kreeg. Gelukkig kon hij niet zo hard rennen met zijn lange rok.Het schoolplein daar deden we een spelletje hoedje op of af. Een kind stond gebukt en de ander zat op zijn rug.Als je kon raden waar het hoedje was mocht jij op de rug.Moet je nu mee aankomen. Word je opgepakt.(smile)

  Henricusschool, 1953

  Heb maar twee jaar op deze school gezeten.

  Heb maar twee jaar op deze school gezeten.Kwam van de Mariaschool.In de zesde klas bij Zuster Rochusa.Kregen handwerk les van Jufrouw Settons.Jufrouw Nieman was ook prima.In de zesde klas drie maanden in het Majella ziekenhuis gelegen.Kan me nog als de dag van gisteren dat ik het heerlijk vond als er klasgenootjes voor het raam met me kwamen kletsen.Naar binnen mochten ze niet want ik lag in de ********n inmiddels 56 en zo gezond als een vis.

  Bernadette School, 1957

  ?