Riet Groenleer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Riet Groenleer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Riet Groenleer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het leuk op de school.

  Ik vond het leuk op de school.We hebben bij de handwerkles de bollen wol door het lokaal laten suizen. Later ontmoette ik haar bij mijn schoonouders en hoorde hoe een moeilijk leven zij had. Zij moest ook nog voor haar zieke vader zorgen, wat waren we een rot meiden. Op dat moment denk je daar niet aan.

  Huishoudschool Prinses Juliana, 1962

  Ik moet nog best wel dikwijls denken aan mijn lagere schooltijd, omdat mijn kleinkinderen (3 van de 4 ) op dezelfde school gaan.

  Ik moet nog best wel dikwijls denken aan mijn lagere schooltijd, omdat mijn kleinkinderen (3 van de 4 ) op dezelfde school gaan. Ook mijn moeder ( vorig jaar overleden op 92 jarige leeftijd) is naar die school geweest.Zo heb ik nog jaren later meester Henk Dees op afstand gezien, en hem niet aangesproken. Daar had ik behoorlijk spijt van.Hoe zou het met hem zijn? Het zou leuk zijn als er een reunie op handen zou zijn. Riet Groenleer-Bil

  Joh Louis de Jonge (vh Chr...., 1952

  ?