Bekijk het volledige profiel van Riet Borsboom en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Riet Borsboom heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het was een 2-jarige avondscho...

Het was een 2-jarige avondschool, waar we tijdens 2 avonden per week huishoudelijke vakken leerden zoals koken, naaien, smaakontwikkeling, tafeldekken etc. Facultatief kon je op vrijdagavond lessen volgen in toneel en drama. Ik heb nog meegedaan met een paar toneelstukken zoals: Vadertje Langbeen, St. Geertes Minne. Deze tonaaluitvoeringen werden gegeven in de Sancta Maria. Namen die ik me herinner zijn: Anny Dofferhof, Leny v.d. Salm, Agnes en Jeanne van Kampen, Ria Goossens en Jopie Mens.

2009, Riet Borsboom

Ik zat van 1953 tot 1957 op de...

Ik zat van 1953 tot 1957 op deze school. Meester Weusten was het hoofd van de school. Ik herinner me de leraren Zandbergen (zijn dochter zat ook bij mij in de klas), de Gijsel, van Rijn. Ria de Vogel woonde in Lisse, daarmee heb ik stiekum mijn eerste sigaretje gerookt. Marijke Koomen was ook een grote vriendin van me. Zij leerde toen al steno en leerde mij in steno de naam van een vriendje.

2009, Riet Borsboom

juffrouw De Jong en Zr. Willib...

juffrouw De Jong en Zr. Willibrorda we noemden juffr. de Jong Jet de Kater maar.... ze was streng doch rechtvaardig

2009, Riet Borsboom
?