Rienke Vingerling

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rienke Vingerling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rienke Vingerling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  erg leuke tijd gehad! good memories! Hoeist met iedereen nu? Dit vond ik echt een leuke school, schoolvriendin Eva uit Numansdorp heeft me hier ook een leuke tijd gegeven.

  erg leuke tijd gehad! good memories! Hoeist met iedereen nu? Dit vond ik echt een leuke school, schoolvriendin Eva uit Numansdorp heeft me hier ook een leuke tijd gegeven. Hoeist nu met jou? Verder doe ik niets in de Detailhandel, ik ben nu werkzaam bij een Bank in Rotterdam op de zakelijke afdeling. Hier kan ik mijn creativiteit en zelfstandigheid in kwijt! Woon een jr in Blijdorp, ben nu 9,5 jr met vriend samen. We hebben 3 jaar op de grens gewoont & gewerkt in de Luchtvaart, nu dus weer in R'dam, wat goed bevalt.

  Mercatuscollege, 1994

  Ik heb niet mijn leukste schooltijd op de kring gehad.

  Ik heb niet mijn leukste schooltijd op de kring gehad.Verder vond ik meneer Van Gestel altijd de leukste leraar! En de puddingbroodjes..haha! Ik zie Marije Hoogeveen nog veel; We zijn bezig met ons ondernemersplan!

  De Kring, 1990

  ?