Rieneke Laro

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rieneke Laro en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Rieneke Laro heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  wat ik me nog kan herinneren v...

  wat ik me nog kan herinneren van deze school is en toneelstuk wat we voor de ouders speelden,en dat het een oude school was en er iemand een keer door de vloer gezakt is.

  2005, Rieneke Laro

  Ik ben eind 4e klas hier op sc...

  Ik ben eind 4e klas hier op school gekomen, in de 5e bijven zitten.schoolvriendinnen oa Ingrid Dam ,Tonnie Hols,Ingrid Belman Leuke schoolreisjes in de 5e en 3 dagen Ockenburg in Den Haag.

  2005, Rieneke Laro

  Ik ben in de 4e klas van schoo...

  Ik ben in de 4e klas van school gegaan doordat we gingen verhuizen. Wat ik me nog herinner is het film kijken in het lokaal van dhr Holscherer. Het prachtige handschrift van hem, er stonden ook altijd stapels poeziealbums waar hij in moest schrijven. De handwerklessen van juffrouw??. Zij was vrij jong en modern in haar manier van lesgeven. Sinterklaasviering in de 4e? klas Terwijl de sint bij ons in de klas was ging er ook een sinterklaas naar de naast ons gelegen openbare school.(beetje slechte timing)

  2005, Rieneke Laro
  ?