Rien Verseput

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rien Verseput en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rien Verseput heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De directeur was in eerste instantie de heer Hoogerwerff(werd Joep genoemd,daarna de heer Meulendijk, die volgens mij wegens ziekte werd opgevolgd door de heer Kanters.

  De directeur was in eerste instantie de heer Hoogerwerff(werd Joep genoemd,daarna de heer Meulendijk, die volgens mij wegens ziekte werd opgevolgd door de heer Kanters. Er waren 2 vestigingen: de hoofd vestiging aan de Zuidpolderstraat en de nevenvestiging aan het Stichtseplein. Leraren, die ik mij kan herinneren zijn behalve de genoemde directeuren: van 't Hoff Roest de Graaff Groenewegen(werd Kale genoemd en was redelijk doof) mijn oude hoofd van de lagere school v.d. Sloot Leerlingen: Hans Kreukniet van de Putselaan Chris van Holst van de Oranjeboomstraat Ferd van Melle uit Ijsselmonde Ria Verzeijden van de Maashaven Karin Wendrich van de Christiaan de Wetstraat Jan Ladenius van de Paul Krugerstraat, waar ik overigens ook zelf woonde boven de Italiaanse ijszaak La Venezia.

  Dr.J.Th.de Visser mavo, 1956

  Vanaf kleuterschool bij juffrouw Schuurman op de Da Costaschool gezeten met als hoofd meester v.

  Vanaf kleuterschool bij juffrouw Schuurman op de Da Costaschool gezeten met als hoofd meester v.d. Sloot. Onderwijzend personeel: meester Bol meester Hordijk juffrouw Berkelaar De school werd gedeeld met de Hoogwerffschool, dus 3 lagen: begane grond: Da Costakleuterschool 1e verdieping: Hoogwerffschool 2e verdieping: Da Costaschool leerlingen: Hans Guitart Rinus van Lien

  Da Costaschool v BSO, 1950

  ?