Rien Kluitmans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rien Kluitmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rien Kluitmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik zat op deze kleuterschool, maar toen was de school nog gevestigd in Stratum in de Alpenroosstraat.

  Ik zat op deze kleuterschool, maar toen was de school nog gevestigd in Stratum in de Alpenroosstraat. Vandaar de naam 't Alpenroosje. In 1962 is de school naar Strijp verhuisd, die verhuizing was best spectaculair. Ik kan me nog de naam van juffrouw van Ieperen herinneren en dat we worteltjes en radijsjes in de tuin geplant hadden, maar verder is het heel lang geleden, meer dan 50 jaren. Rien Kluitmans

  2007, Rien Kluitmans

  Ik zat van 1957-1962 op de JLS op het Kerstroosplein, daarna gingen we nog 1 jaar iedere dag met de bus naar Strijp.

  Ik zat van 1957-1962 op de JLS op het Kerstroosplein, daarna gingen we nog 1 jaar iedere dag met de bus naar Strijp. In de 1e klas hadden we Sjaan Huisson, daarna 2 jaar Eef Postema en in de 4e klas juf Giesbergen, waar ook de klassefoto van Dick Bouckaert van is. In de 5e hadden we meneer de Wit. Tegenwoordig werk ik bij NXP-research op de HighTech Campus en ben in mijn vrije tijd gemeenteraadslid in Geldrop-Mierlo. In 1973 ben ik getrouwd met Marianne en in 1976 is Bas en in 1978 Marloes geboren. In 2004 kwam onze 1e kleinzoon Stan ter wereld. Ik krijg bij de kapper nog vaak de vraag hoe ik aan het lidteken boven op mijn hoofd kom. Dat was iets met een hark en Jos ter Veer. Rien Kluitmans

  2007, Rien Kluitmans

  Door de opheffing van de Jan Ligthartschool in Stratum moesten de kinderen van deze school vanaf 1962 met de bus naar de school in Strijp.

  Door de opheffing van de Jan Ligthartschool in Stratum moesten de kinderen van deze school vanaf 1962 met de bus naar de school in Strijp. Ik heb daar alleen bij dhr Berg in de klas gezeten. We hadden een hele leuke week in Wylre. Klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn: Henk vd Haagen, Kees Jan, Marja Wielenga, Jet vd Willigen. En Leny Kuhr zat er inderdaad ook op. Die woonde toen op het Lavendelplein in Stratum en bezocht ook de school in Stratum. Toen ik later de krant "Het Vrije Volk" ging bezorgen en de Vara-gids rondbracht, waren zij ook een van de adressen waar een Vara-Gids in de bus werd gestopt. In de verkiezingstijd hing er altijd een plaat van de CPN bij de Kuhr's aan het raam. Op school werd een aantal kinderen, meestal dezelfde, door dhr Berg gevraagd, even een postwissel op het postkantoor te gaan betalen. Er was een paar keer een postwissel aan de Boerenpartij van boer Koekoek bij. Vreemde kerel die Berg.

  2004, Rien Kluitmans
  ?