Rieks Wildeboer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rieks Wildeboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Rieks Wildeboer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat op deze school afdeling bakkerij bij mijnheer Jansen en mijnheer Schaper enkele leerlingen kan ik me nog herinneren Dick Blok,Henk Slender,Wim Haverkort,Leo Sassen,Marinus Heimeriks(is helaas overleden) Hendrik jan Eising Paul Staf ea ik heb altijd

  Ik zat op deze school afdeling bakkerij bij mijnheer Jansen en mijnheer Schaper enkele leerlingen kan ik me nog herinneren Dick Blok,Henk Slender,Wim Haverkort,Leo Sassen,Marinus Heimeriks(is helaas overleden) Hendrik jan Eising Paul Staf ea ik heb altijd met veel plezier naar deze school gegaan begonnen in de oude school daarna in de nieuwe die er helaas ook al niet meer is.

  2013, Rieks Wildeboer

  Heb Niet echt leuke herrinneringen aan deze school, Omdat we niet van Schuinesloot kwamen maar van de Herenstraat hoorden we er niet echt bij.

  Heb Niet echt leuke herrinneringen aan deze school, Omdat we niet van Schuinesloot kwamen maar van de Herenstraat hoorden we er niet echt bij. Wel heb ik hier een vriend voor het leven gevonden, Dat is Bruno Seinen volgend jaar zijn we 50 jaar bij elkaar, dat gaan we vieren samen met onze vrouwen die ook heel goed met elkaar op kunnen schieten.we gaan in Januari 2009 naar Nieuw Zeeland.

  2008, Rieks Wildeboer
  ?