Riek Petersen

Kent 2 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Riek Petersen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Riek Petersen heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De dames die ik mij nog herinner zijn mevr Koppehol zij gaf huishoudkunde en controleerde je werk met een witte handschoen.

  De dames die ik mij nog herinner zijn mevr Koppehol zij gaf huishoudkunde en controleerde je werk met een witte handschoen. Juffrouw Sleutelaar was een enig mens. Van dhr de Koning kregen wij zangles waar meestal niet veel van terecht kwam. Er zat een tweeling in onze klas Wil en Sjanie.

  2005, Riek Petersen

  Ik zat maar een jaar op deze school, heb goede herinneringen aan het schaatsen op de singel met de nichtjes Erna en Wil Schenk.

  Ik zat maar een jaar op deze school, heb goede herinneringen aan het schaatsen op de singel met de nichtjes Erna en Wil Schenk.Minder leuk vond ik de gym lessen van die nare meneer Ising. Mijn vriendinnen waren Margreet van Reine en Nellie v.d Keur.

  2005, Riek Petersen

  De juffrouw van mijn eerste klas was mevr.

  De juffrouw van mijn eerste klas was mevr.Verhaar. Ook zat ik bij mevr. Leeuwenburg in de klas. En de laatste twee jaar bij meester Ploeger die heel mooi kon voorlezen en viool spelen.

  2003, Riek Petersen
  ?