Bekijk het volledige profiel van Ricky Timmers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Ricky Timmers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Directeur Bakker liet me met e...

Directeur Bakker liet me met een schone lei beginnen na de Hoedemaker; deed uiteindelijk examen op D-niveau met zélfs een extra examenvak...

2004, Ricky Timmers

Heb een geheugen als een zeef....

Heb een geheugen als een zeef. Meester Dekker, een pijprokende directeur, leraren en een concierge die nog wel eens een tik wilden uitdelen. De bezoekjes aan het Schoolmuseum met zijn PET-computers, hebben mijn verdere 'carriere' en hobby al in een vroeg stadium -5e klas- gevormd. Veel knikker-, en andere leuke,gezamelijke spelletjes op het grote speelplein. Om de zoveel jaar had ik nog wel eens contact met Marco van der Meij.

2004, Ricky Timmers

Het zangkoor olv Annette (...i...

Het zangkoor olv Annette (...ik in eerste instantie de enige jongen tussen 45 meiden) met 'the Sound of Music' en 'Ohklahoma'. Klas 1a (oftewel "IIIiiii-aaaa !!!!" tijdens de tekenlessen) Was Miranda van der Akker ooit nog eens getrouwd met Olav Maes? Bleef jammergenoeg in de eerste zitten op een 3 voor Frans (...was dan ook een leuke lerares). Ook héél veel ongein: Het bijgebouwtje waarin er een kijkgaatje tussen de toiletten voor jongens en meisjes geboord was - Klassen die we volgooiden met glazen stinkbommen tijdens de lessen - Pakken met 500 elastiekjes die voor de les werden aangeschaft en na de les leeg waren... en leraren (de Wit) die huilend de klas verlieten. Aaahh.. Leraar Weeninck (met een poep-vlek in zijn broek, die toonde bij het bukken) Leraar/Decaan Taal van maatschappijleer, die ieder jaar weer - de perverseling! - een video aan de hele klas van 12-13 jarigen toonde, waarin beelden voorkwamen van een vrouw die het 'deed' met een hond :-( Directeur van Dorssen met zijn absurde deurbel bij de ingang van zijn kantoor, met een verlicht bordje "binnen/bezet" voor een ieder te gebruiken, inclusief zijn secretaresse; alsof hij de directeur van een extreem groot bedrijf was. In 1983/1984 werd ik van deze school gehaald na een vechtpartij.

2004, Ricky Timmers
?