Rick Reesen

Kent 0 personen

Gescheiden , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rick Reesen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rick Reesen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me niet erg veel herinneren.

  Kan me niet erg veel herinneren. Komt waarschijnlijk ook omdat ik na de vierde klas ben verhuisd naar slotermeer en klas vijf en zes op de Klaas de Vriesschool heb gedaan. Ik heb dus maar tot 1974 op de Pieter Langedijk gezeten. (zo ben ik makkelijker te vinden en sta ik tenminste bij mijn ex-klasgenootjes) Van groep 1a en 2a vond ik nog rapporten. Ik had toen les van Mw. Amden. Ik herinner me dat ik in groep vier een leraar had die een keer een kinderdisco op school organiseerde. Het schuifelen met Linda vond ik wel spannend geloof ik... :-) Kan me haar achternaam niet meer herinneren. De enige namen die ik me (tot nu toe) kan herinneren zijn Jeroen de Hoop en Ricardo Vorm. Ricardo woonde naast de school en ik heb bij beide wel eens thuis gespeeld. Ik zag mezelf ook op de reünie foto van Mary Grootveld staan... Kan me de reünie maar heel vaag herinneren. Ik sta op de achterste rij, tweede van links. Mijn broer Walter staat helemaal rechts. Ik heb ook op de naastgelegen kleuterschool gezeten. Geen idee meer wat daar de naam van was.

  Pieter Langendijkschool, 1970

  Ik kwam pas in de vijfde klas op school bij meester de Boer.

  Ik kwam pas in de vijfde klas op school bij meester de Boer. Tijdens het 6de klas toneelstuk speelde ik de rol van Koning. Mijn maatje was Jacky, enkele andere namen die ik me zo herinner zijn: Casper, Jan, Wesley, Jacqueline en natuurlijk Mirjam Sluijters.

  Klaas de Vriesschool, 1974

  Aardige herinnering: Met gym roeien vanaf de berlage brug de stad in om uiteindelijk een biertje te pakken.

  Aardige herinnering: Met gym roeien vanaf de berlage brug de stad in om uiteindelijk een biertje te pakken.

  Electrotechnische School (E..., 1981

  ?