Rick Mutsaers

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rick Mutsaers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Rick Mutsaers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  In de tweede klas erbij gekomen, eerst op Mill Hill gezeten.

  In de tweede klas erbij gekomen, eerst op Mill Hill gezeten. Ik herinner me de bosjes achter de gymzaal waar de meest ondeugende dingen gebeurden :-) Verder de strenge aardrijkskundelessen (weet niet meer van wie). En de zo mogelijk nog strengere godsdienstleraar. Na de derde klas overigens verhuisd naar Prinsenbeek, dus vanaf dat moment contact met Gorile kwijt geraakt.

  2003, Rick Mutsaers

  Toen net nieuwe school.

  Toen net nieuwe school. Mijn vader (Chris Mutsaers) ging daar werken, dus wij kids (Patrick, Marc, Jeroen) moesten mee. Nieuwe leermethoden, operatoir rekenen herinner ik me. Ook combiklas 5 en 6 met juf Vlaswinkel (in de volksmond Glaskinkel). En natuurlijk juf Spijkers, die ik al van de Theresia school kende uit de 5e klas.

  2003, Rick Mutsaers

  Alleen de eerste en tweede klas doorgebracht.

  Alleen de eerste en tweede klas doorgebracht. Ik herinner me het opdreunen van de tafels van 1 tot en met 10 in de 2e klas. Ik kan met goed indenken hoe mijn kinderen dat nu zelf ervaren, nu ze ook in groep 4 (oude 2e klas) zitten en ook tafels moeten leren.

  2003, Rick Mutsaers
  ?