Richard Wiggers

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Wiggers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Wiggers heeft 1 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester da Silva en natuurlijk meester Dreuning.

  Meester da Silva en natuurlijk meester Dreuning. Mijn juf in de eerste, Juffrouw Boezak die ook mijn vader en oom nog les had gegeven in de eerste. De meisjes waar ik gek op was, Marja, Tony en Patty. Wat een mooie jeugd

  Laurentiusschool, 1967

  Mooiste tijd uit ieders ??? leven.

  Mooiste tijd uit ieders ??? leven. Behalve dan van mijn conrector de Jong. Hans van den Brande en ik maakte zijn leven toch wel wat zuur. Bedankt Herman Kromhout voor het aanleren van de liefde voor het Gym vak. En natuurlijk mijn eerste grote liefde Sandra Pool.

  Sint Janscollege, 1973

  in 1979 al een keer geprobeerd maar was nog in de knikkerspeel fase.

  in 1979 al een keer geprobeerd maar was nog in de knikkerspeel fase. Vanaf 1981 serieus bezig. Samen met Rene Linthuis de gymnastiek ontdekt met de hulp van Jaap Bakker, wat waren wij fanatiek!! we werden en passant omgevormd van sporters naar leraar, een boeiend proces. Uiteindelijk bleek de opleiding je dermate veel instrumenten voor het verdere leven mee te geven dat deze een onvegetelijke indruk op je achter laat en je altijd een HALO-er zal zijn, wat je tegenwoordig ook doet.

  Haagse Academie voor Licham..., 1981

  ?