Richard Veenstra

Kent 9 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Gouda

  Bekijk het volledige profiel van Richard Veenstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Richard Veenstra heeft 4 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In 1980 gestart met Wiskunde, ...

  In 1980 gestart met Wiskunde, variant Informatica. Met name Analyse was erg pittig... In 1981 overgestapt naar Informatica die toen als 4 jarige eerste fase werd opgezet. De colleges van prof. Herschberg (over computerVUILigheid) waren altijd erg interessant.

  2003, Richard Veenstra

  Met een groepje op de fiets na...

  Met een groepje op de fiets naar H.I.Ambacht via Vrouwgelenweg of Onderdijk. Wiskunde van Boers en Severing. Scheikunde van Roosendaal (jr), Bijl en Castelijn. Bijl had ook een fotoclub georganiseerd met Doka. Natuurkunde van Bicknese (als hij kwaad werd...) en van Bemmel. Duits van Buter. Frans van Flambeaux en mevr. Smit. Daar waren wij niet aardig voor... Engels van de Leeuw, Fawzi en Luymes. Nederlands van Povel en mevr. van Baal. Biologie: Visser Posthumus als conrector. Flamman als Decaan. Concierges Vos en van Treuren die (met hond) door de gang heen fietsten. Tijdens tussenuren biljarten in de Kasjba of koffie bij Lady-Ann. Onvergetelijk is natuurlijk de WENENREIS. Niet alles liep daarbij op rolletjes.

  2002, Richard Veenstra

  Na hoofdmeester Punt kwam mees...

  Na hoofdmeester Punt kwam meester Dullaert (later hoofd van de Huishoudschool) en meester Schot. Juffen: Burggraaf en Cammaert Meesters: de Leeuw (2x), Vos en Schot Op het schoolplein werd vaak trefbal en slagbal gespeeld. De school is ca. 1980 afgebroken en was daarna gevestigd op de Marijkestraat. Daar is rond 1983 een keer een reunie is geweest.

  2002, Richard Veenstra
  ?