Richard van Dantzig

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard van Dantzig en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard van Dantzig heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nu bezig met mijn afstudeerstage dus bijna klaar.

  Nu bezig met mijn afstudeerstage dus bijna klaar. Aangezien er veel vrienden van het MBO dezelfde opleiding zijn gaan doen en we bij elkaar in de klas zaten, is het een top tijd geweest. Helaas is de klas nu uit elkaar gevallen maar de herinneringen aan de LAX en het Rembrandtplein en zelfs de lessen blijven top.

  HVA, Instituut Informatica ..., 2001

  Na mijn verloren jaar op de Hogeschool van Alkmaar besloten om een makkelijkere opleiding te gaan doen.

  Na mijn verloren jaar op de Hogeschool van Alkmaar besloten om een makkelijkere opleiding te gaan doen. Hierdoor ben ik veel gemotiveerder geworden en heb op deze school ook een hele makkelijke tijd gehad. Verder was deze tijd hardstikke leuk door de leuke klas. Veel van mijn klasgenoten zijn ook hierna naar de Hogeschool van Amsterdam gegaan en ik zie en spreek ze nog dagelijks.

  Horizon College afdeling Te..., 1998

  Aan deze school erg weinig leuke herinneringen.

  Aan deze school erg weinig leuke herinneringen. De studie HLO vond ik helemaal niks en daar waren mijn cijfers dan ook naar. Daarom mocht dan ook aan het einde van het jaar vertrekken. Achteraf niet rouwig om aangezien daardoor veel gemotiveerder ben geworden en nu mijn plek heb gevonden in de ICT.

  Hoge School Alkmaar (vroege..., 1997

  ?