Ontdek PLUS

Richard van de Velde

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard van de Velde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard van de Velde heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van alles, van, zoals Dennis en Ester al zeiden, de verhalen van meneer van Buuren, de klasgenootjes van toen, schoolvoetbal, de sneeuwbalgevechten met de Wiekslag (later de Eiber).

  Van alles, van, zoals Dennis en Ester al zeiden, de verhalen van meneer van Buuren, de klasgenootjes van toen, schoolvoetbal, de sneeuwbalgevechten met de Wiekslag (later de Eiber). Ja.. leuke tijd.

  de Ark, 1980

  Wederom, ik weet niet of ik echt leuke (of favoriete) herinneringen heb.

  Wederom, ik weet niet of ik echt leuke (of favoriete) herinneringen heb. Terwijl ik nu heel anders over school denk, vond het toen allemaal niet zo interessant. Ik weet wel dat ik veel heb geleerd in die jaren, niet alleen qua opleiding, maar ook de vriendschappen e.d.. Wij hadden geluk dat de school niet zo groot was en bijna iedereen elkaar dus kende. Maar ik moet toch zeggen dat ik na deze school nog het meest heb geleerd. Pas toen ik van school af was begon ik opleidingen te volgen.

  Chr. MAVO, 1988