Richard Stöppler

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Stöppler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Stöppler heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Echt heel leuke herinneringen aan deze school, Juf Meulendijk, Meester de Roo, Eelenbaas die altijd in de herfst op het 'grote schoolplein' de kastanjes uit de bomen gooide.

  Echt heel leuke herinneringen aan deze school, Juf Meulendijk, Meester de Roo, Eelenbaas die altijd in de herfst op het 'grote schoolplein' de kastanjes uit de bomen gooide. Heb in de 2e klas (of 1ste) een heel jaar gespeeld in de pauzes, in de hoek van de speelplaats met Marieke (haar moeder had een kinderwagen winkel) en Veronica(haar moeder zat in een rolstoel) Zou leuk zijn als ze dit nog weten ! Ook zijn we eens tijdens een 'zoveel jarig' bestaan naar het gemeente huis van Rotterdam geweest, waar we voor het beeld van Johan van O. hebben gezongen, we kregen die dag allemaal een beeldje. (dat ik trouwens nog steeds heb!) Verder bekende namen: Peter (zijn vader was meen ik fotograaf), Eelco, Frank. Ben benieuwd of iemand dit nog bekend voorkomt.

  Van Oldenbarneveltschool, 1972

  ?