Bekijk het volledige profiel van Richard Quak en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 42

Richard Quak heeft 42 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik herinner mij nog goed zuste...

Ik herinner mij nog goed zuster Baptista, een zeer vriendelijke zuster/non die erg veel indruk op mij maakte. Toen ik daar op school was droeg ze nog nonnenkleren. Later niet meer. Ze had heel veel geduld met kinderen. Ik herinner me nog goed alle speeltoestellen voor buiten. Als "sterke" jongen zette ik altijd graag het klimrek in elkaar: twee blauwe "torens" die met witte stangen met haken aan elkaar werden verbonden. Dit rek staat overigens op de klassenfoto. Namen van andere kinderen is mij niet bijgebleven. Ik kwam op deze school terecht omdat we vanuit Nieuw Den Helder naar De Schooten verhuisden en in die nieuwe wijk nog geen kleuterschool was.

2004, Richard Quak

In de klas bij juf Lippelaar o...

In de klas bij juf Lippelaar of zo? Het enige dat ik nog weet is dat ik helemaal alleen over de Jan Verfailleweg naar huis ben gelopen naar de Vechtstraat. Mijn moeder boos...

2004, Richard Quak

Juf Keizer 3e klas: Geen echte...

Juf Keizer 3e klas: Geen echte herinneringen, was wel streng. Meester Brouwer 4e klas: had rode sportauto en hield lessen over vogels. Meester Steen 5e klas: leerde ons engels door ons liedjes van de Beatles te laten horen met zijn bandrecorder. Meester Nicolai 6e klas: Geen concrete herinneringen.

2004, Richard Quak
?