Richard Peters

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Peters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Richard Peters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik woonde bijna naast de schoo...

  Ik woonde bijna naast de school in de Mendelssohnstraat, een keer per week moest je geld meenemen in een klein portemeneetje die je om je nek kon hangen voor de schoolmelk. Buiten spelen in de zandbak. Ik weet nog te herinneren dat ik bij juf Lia in de klas zat.

  2004, Richard Peters

  Ik ben aan deze school begonne...

  Ik ben aan deze school begonnen maar had het veel te druk met allerlei bijbaantjes, dus weer snel gestopt. Het duurde dan ook niet lang voor dat ik als zelfstandig ondernemer voor het bedrijfsleven koos. Nadat ik een paar jaar als ondernemer had gewerkt, ben ik toch maar in loondienst gaan werken en heb toen in mijn eigen tijd nog verschillende cursussen en opleidingen gedaan en zodoende alsnog een MBO diploma behaald.

  2003, Richard Peters

  Ik heb de 3e en 4e klas van de...

  Ik heb de 3e en 4e klas van deze school doorlopen (3e1 en 4e1). Ik vond dit een hele leuke school. Hoewel ik een spijbelaar was heb ik zonder veel problemen mijn diploma gehaald.

  2003, Richard Peters
  ?