Ontdek PLUS

Richard Leek

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Leek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Leek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1e klas viel schoolbord op de rug van dhr vd Pol.

  1e klas viel schoolbord op de rug van dhr vd Pol. veel vrij gehad. 4e klas Piet Ligthart: meer spelen dan leren. 5e en 6e klas hadden we het voorrecht steeds Juf vd Spil te hebben. wat een 'fijne' tijd.

  st Victorschool, 1968

  lekkere grote drop, hete plastik bekertjes met tomatensoep of chocolademelk.

  lekkere grote drop, hete plastik bekertjes met tomatensoep of chocolademelk. Slechte staat van de houten barakken op de dr v balen-blankenstraat.Gezellige aula van de nieuwe school.1e keer 3e klas(3c) met alleen jongens. Wat een bende. Dus zitten blijven. Dat jaar daarna (3b)met alleen 'zittenblijvers' gezeten.Was een makkie en heel gezellig. De feestavondjes in de aula.Toch begin van het uitgaansleven.(zondags moest je dan ook bij Loos in Wadway geweest zijn, want anders hoorde je er niet bij). Gezellige tijd.

  M.A.V.O. Edmar Vergouwen, 1974

  Ik heb een hele leuke tijd gehad daar.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad daar. Groep 'Purmerenders': Ton Rijnders, Michael van Baarssen,Dieuwke de Goede, Yvonne v Rooij,Enkuizenaar: Peter Botman. Elvira Bos, Greet vd Steen, Monique Bervoets en Petra.. Herinner me nog de stunt met Carlo Mathe (die niet bestond) maar wel in het klasse-boek stond.Vaak kaarten in de kantine, de schoolfeestjes.Met mijn oude 'eend' de stad in. En omdat we de 1e groep meao waren, veel gereis.

  MTS / MEAO Westfriesland, 1979