Richard Kessels

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Kessels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Richard Kessels heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Herinner me meester Atzema (directeur en leraar Engels), meester Pennings voor biologie, dacht ik, en meester Ter Haar voor wiskunde en Van Alphen voor Nederlands ("succes verzekerd Kessels"), als ik weer eens een dikke onvoldoende had gehaald.

  Herinner me meester Atzema (directeur en leraar Engels), meester Pennings voor biologie, dacht ik, en meester Ter Haar voor wiskunde en Van Alphen voor Nederlands ("succes verzekerd Kessels"), als ik weer eens een dikke onvoldoende had gehaald. Een duidelijke school met strikte regels, waar ik helaas nog niet aan toe was.Jammer dat ik er zo'n puinhoop van maakte. Ik was stiekem verliefd op Elly Kinnegin uit Oostzaan (mooie donkere ogen, mooie paardestaart en onbereikbaar). Alles goed met je Elly?

  2011, Richard Kessels

  Ben een paar maanden ziek geweest en er kwam toen een nieuwe jongen, Jan Alen (of Aler) iedereen schreef me daarover een briefje.

  Ben een paar maanden ziek geweest en er kwam toen een nieuwe jongen, Jan Alen (of Aler) iedereen schreef me daarover een briefje. Herinner me nog de tweeling Rita en Lyda Jansen, Herman Niekel, Hans d Boer, Peter Mirrick. Peter Faber zat 1 of 2 klassen hoger. Hoofd was frater Arnoldus.

  2003, Richard Kessels
  ?