Richard Huybrechts

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Huybrechts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Richard Huybrechts heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Van deze school herrinner ik me Roelof de Jonge nog was mijn beste vriend en we zaten geloof ik alleen met Camille en Nicole in de examenklas.

  Van deze school herrinner ik me Roelof de Jonge nog was mijn beste vriend en we zaten geloof ik alleen met Camille en Nicole in de examenklas. Het toneelstuk wat we moesten oefenen staat me nog iets van bij. Ik was politieagent ofzo. Verder herrinner ik me Emile Schokker ,Rooie Mauro altijd geitekaas op brood, Arjan Pletteberg en Mark Abraas ofzo. Geweldige tijd gehad vooral hutten bouwen op de dijk met Roelof.Juf Stuart alias Stuffie met haar gekke oog. Zout in d'r koffie doen met de koffieronde. Lachen hoor later niet meer natuurlijk. En toen Roelof moest nablijven een keer was ie ontglipt door het raam, wat was ze woedend zeg die Stuffie. Jammer dat die tijd voorbij is

  2004, Richard Huybrechts

  Vette tijd meegemaakt vooral met Mark Kuipers en die lange Ronald Bandt ofzo.

  Vette tijd meegemaakt vooral met Mark Kuipers en die lange Ronald Bandt ofzo.Leuk in de trein van Amsterdam naar Alkmaar. Ook Danny de Jongh kan ik me nog herinneren.

  2004, Richard Huybrechts
  ?