Richard Groot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Richard Groot heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Beetje lang over de studie ged...

  Beetje lang over de studie gedaan maar goede vrienden aan overgehouden. De sfeer was op Roeterseiland in vergelijking met de Jodebreestraat veel kouder. Ga nog veel om met Gerard Jansen, Rene Dorresteijn, Eveline de Vries

  2003, Richard Groot

  Prachtige tijd gehad op een ze...

  Prachtige tijd gehad op een zeer vrijgevochten school. Ga nog altijd veel om met Djefdet, Harm-Jan, Gerard, Ronny. Geweldige leraren die helaas de bezieling op het Reigersbos niet konden overbrengen. Namen? Ik ken er nog genoeg...leraren Burgert, Dooijers, Louweringen, vd Zee (dan 'Toshibeer' je dat), vdPoel, v Wely, v Valkenburg, Wagenaar, Reens, de Bruin... leerlingen, Francois, Geert, Edward, Branko, Zohra, Felipe, Frank, Maureen, Willem, Jochem, Agnes, Sandra, Djefdet, Harm-Jan, Ronny, Gerard. Laatste klas die de deur heeft mogen dichtdoen.

  2003, Richard Groot

  Heel lang het 'vriendje' gewee...

  Heel lang het 'vriendje' geweest van Manon Zondervan. Eerst 3 jaar op de kleuterschool gezeten, had een juf met een teckel. Dochter van de lerares Zondervan. Andere lerares was jufrouw van den Eerste. Meester Smit was gek van honkbal en had het vaak over een 'broodje teckel'. Andere namen : Mark Duindam, Pim, Hans Steur en Hans Solly, Danielle (de vriendin van Manon), Brenda Antenbrink, Branko Bisseling die gek was op het tekenen van auto's voor z'n eigen merk BB ipv Rolls Roys, Edward Tas.

  2003, Richard Groot
  ?