Richard Goossens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Goossens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Goossens heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb goede herinneringen aan deze tijd.

  Ik heb goede herinneringen aan deze tijd. Interessante opleiding, leuke studiereizen, je moest soms wel overuren draaien om een project op tijd af te ronden, maar het ging me eigenlijk allemaal best gemakkelijk af. Enkelen van ons (Paul Jedamzik, Guido Fooy en ik) kregen de kans, om naast het gewone programma ook Technische Informatica te doen. Werd hiermee wel een druk programma, maar omdat het in die tijd een geheel nieuwe ontwikkeling was ook weer heel boeiend. Het was voor mij niet helemaal nieuw, omdat een vriend van mij (Peter de Esch) tegelijkertijd op dezelfde HTS Informatica studeerde. De afdelingen Bouwkunde en Weg- en Waterbouwkunde zaten in een eigen gebouw, de oude mijnschool. Hierdoor was er een heel prettig intiem sfeertje.

  HTS Heerlen, 1981

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Vooral 's middags het overblijven. Mijn broer Paul Goossens zat ook op deze school en we woonde in Voerendaal.

  Sint Servaes Basisschool, 1965

  Ik heb goede herinneringen aan de klassenavonden, waarbij we zelf drank en spijs meenamen (op zijn Amerikaans) en heel spannend voor het eerst gingen slow dansen met meisjes.

  Ik heb goede herinneringen aan de klassenavonden, waarbij we zelf drank en spijs meenamen (op zijn Amerikaans) en heel spannend voor het eerst gingen slow dansen met meisjes. Verder ook een (overigens) mislukte lesstaking om ijsvrij af te dwingen! Ik ben gestart in klas 1c, zie foto’s.

  Sint Clara mavo, 1972

  ?