Richard De Jong

Kent 2 personen

SINGLE
Woont in Enschede

  Bekijk het volledige profiel van Richard De Jong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Richard De Jong heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  In '95 MAVO examen gedaan en daarna 4 en 5 HAVO gedaan.

  In '95 MAVO examen gedaan en daarna 4 en 5 HAVO gedaan. In 4 HAVO blijven zitten nadat m'n opa was overleden en toen eigenlijk bijna niks meer gedaan.In '96 toen 4e over gedaan,was een te gekke klas.In de 5e zelfde te gekke klas.De leukste herinnering is voor mij de schooltripjes naar Winterberg,echt een mooie omgeving. Was alleen jammer dat we in de 5e niet op schoolreis mochten naar Parijs,alleen omdat we al naar Winterberg waren geweest.

  2005, Richard De Jong

  Kan me er niet echt veel van herinneren.

  Kan me er niet echt veel van herinneren. Weet nog wel dat ik eerst op de mierennest gezeten heb en daarna 3/4 jaar op het bijvank (tot 1987). Weet ook nog wel dat ik altijd in de pauze samen met me zus op school overbleef. Zou graag weleens willen weten hoe het met de mensen uit deze periode van m'n leven gaat.

  2004, Richard De Jong

  Kan me er niet echt veel meer van herinneren.

  Kan me er niet echt veel meer van herinneren. Wet nog wel dat we op de mavo toen een leraar hadden die niet echt orde kon houden in de klas(was wel lachen soms). de leukste les vond ik altijd maatschapijleer,daar mocht je vaak zelfs in de les eten en drinken.Gym vond ik ook altijd wel een leuke les. Weet ook nog wel dat toen ik in de brugklas aan me teen geopereerd was. Toen ik aan deze school begon in de brugklas heette het het Dr. A. Ariens college.In 4 MAVO met m'n examen was het het Jacobus college en in de 3 jaar havo hier op school ook. Zat al die jaren wel in leuke klasen in,maar de leukste vond ik toch wel 4 MAVO. Met het reisje naar Parijs en het langlaufen in Duitsland. Was verrekte slecht weer toen we in parijs aan kwamen. Weet ook nog wel dat ik toen een foto genaakt had van Wendy,maar die was helaas mislukt. Het lijkt me wel een keer leuk om al die mensen uit die periode weer een keer weer te zien.

  2004, Richard De Jong
  ?